Incarcator Laptop

Detaliile de respectat când alegi încărcătorul laptopului:

 

Încărcătorul de laptop este un accesoriu extrem de des utilizat și de foarte multe ori trecut cu vederea atunci când ne gândim la device-ul nostru. Cu o durată de viață mult redusă, acesta componentă va fi schimbată periodic pentru o mai bună funcționare a laptopului.

Principala cauză a defectării unui încărcător laptop este secționarea cablului de alimentare, aceasta poate fi datorată impachetării deficitare sau a folosirii necorespunzătoare. Oricare ar fi motivul înlocuirea rapidă a încărcătorului va fi o necesitate. Iată câteva detalii de care trebuie să ții cont atunci când alegi un accesoriu nou:

Detaliile curentului furnizat

Laptopurile au un chip de powermanagement care seteaza amperajul de care are nevoie în momentul utilizării, de aceea poți achiziționa un încărcător cu un amperaj mai mare fără a suraîncărca laptopul.

Pentru o bună funcționare a device-ului tău folosește un incarcator de laptop cu aceeași intensitate precum o avea cel vechi sau o intensitate mai mare. Nu este recomandat să utilizezi amperaj inferior deoarece acesta va duce la defectarea incarcatorului.

Tensiunea exprimată pe incarcator va trebui sa fie aceeași cu cea specificata pe vechiul incarcator ( la rubrica output ) sau pe spatele laptopului ( la rubrica input ). Este recomandat să utilizezi standardul voltaic exprimat de producător pentru a preintampina problemele de funcționare.

 

Tipul mufei de conectare

Tipul conectorului va asigura compatibilitatea dintre accesoriu și laptopul tău. Fiecare producător are caracteristicile sale de design și tehnică, de aceea sugestia ar fi să folosești un încărcător care aparține producatorului laptopului tău ( ex. încărcător laptop huawei) .

În cazul în care tipul de încărcător nu mai este produs poți încerca încărcătoare de laptop universale, aceste accesorii sunt compatibile cu majoritatea device-urilor, sau un incarcator pentru alta marca de laptop, care sa aiba aceleasi specificatii tehnice si dimensiuni ale mufei de alimentare. Ia în calcul că anumiți producători, așa cum este cazul încărcătoarelor de laptop Apple, nu recomandă utilizarea unui alt tip de încărcător.

La Laptop-XTK ai o gamă largă de accesorii potrivite pentru laptopul tău. Pentru a garanta durată de viață prelungită îți recomandăm să alegi accesorii de cea mai buna calitate. În cazul gamei de încărcătoare laptopuri optează pentru produse originale sau compatibil pentru a elimina orice risc de funcționare incorectă, diferenta dintre unul original si unul compatibil fiind de finisaje ale materialelor folosite, NU de specificatii..

 

 

Sunt 49362 produse.

Se afiseaza 1-24 din 49362 produs(e)

Filtre active